Vreau in localitatea categoria minima
pretul maxim pentru este EURO

Kosiv

Kosiv (ucraineană: Косiв, poloneză: Kosów, română: Cosău) este un oraș situat în Regiunea Ivano-Frankivsk, în Ucraina de Vest. Este centrul administrativ al Raionului Kosivsky (district).
 
Inițial, o asezare hutula mic, cu resturi ale unui mic castel distrus de turci.  A fost fondată la Rybnica River. După Primul Război Mondial zona a apartinut Poloniei și a fost transformată intr-o regiune în cadrul Voievodatul Stanisławów. Ca urmare a Pactului Molotov-Ribbentrop, regiunea a fost încorporată în Republica Sovietică Socialistă Ucrainiană în 1939.

Situat în Regiunea Ivano-Frankivsk din Ucraina de vest, acest mic oras fascinant are peste 500 de ani. Astăzi, orașul este remarcat ca fiind un loc de o frumusete naturala si o maiestrie incredibilă. Dar cu siguranță, nu a fost întotdeauna în acest mod. Amplasat în mijlocul Muntilor Carpati ucrainieni, acest oras antic a avut o lungă și uneori dificilă istorie.
 
Prima referință documentate face trimitere la o înțelegere cu numele de Kosiv ce poate fi găsita într-o cartă regală din data de 31 septembrie 1424. În acest moment Kosiv a fost o mică localitate hutulăfondată în apropierea râului Rybnica, din resturile de la un mic castel care a fost cel mai probabil distrus de turci, înainte de această dată. 
 
 Până în secolul al 19-lea Kosiv a fost o regiune înfloritoare.De remarcat că,  oresul a crescut alimentat de sute de oameni care au călătorit aici. Kosiv în Ucraina a devenit primul centru de District. Kosiv a iesit de sub controlul Poloniei, Austriei, URSS, Germaniei și Uniunii Sovietice. Din fericire, astazi orasul este o parte a țării liberă din Ucraina.
 
Ce este, probabil, cel mai interesant lucru despre oamenii care trăiesc aici este că majoritatea dintre ei sunt urmașii de iobagi și țărani. Strămoșii lor au fost incredibil de săraci, suferind foarte mult de o viață neplăcută și grea. Din fericire, sclavia a fost abolită în această parte a țării în 1848. Aceste foștii sclavi au fost apoi posibilitatea de a utiliza competențele și meșteșugurile că au fost obligați să se folosească în numele altora pentru a crea o viață pentru ei înșiși.
 
Astăzi, Kosiv este una dintre cele mai bogate orașe mestesugăresti în Ucraina. De fapt, orasul este renumit pentru mulți artiști excelenți care practica o varietate de forme tradiționale de măiestrie.Aici veti gasi produse din lemn executat cu finete, haine de lana, lenjerie de pat, broderii, bunuri țesute și ceramica. Se spune că există un artist în aproape fiecare casă din Kosiv și locuitorii din acest oras au ținut aceste meșteșuguri străvechi în viață de-a lungul secolelor. Chiar dacă nu sunteți planificați să vizitati Kosiv pentru diversitatea incredibila si frumusetea rafinată merită să vizitați regiunea pentru frumusetea si  peisajul rural înconjurător. Aerul aici este tare, apa este clară și peisajului iti taie rasuflarea. 
 
Muntii Carpati sunt ideali pentru drumetii. Drumeții pe Nisa sunt posibile din toate satele. Unii proprietari de case pot organiza excursii Centru de echitatie în munți. Dacă aveți un mountain bike, există mai multe drumuri și poteci care așteaptă să fie explorate.

 

Ucrainenilor le place să vină la munte pentru a aduna fructe de padure si ciuperci - o activitate care o practică cu pasiune. Numeroase cascade si bazine adânci exista de-a lungul fluxurilor de munte folosite pentru înot  in timpul verii.